Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Aς λικνιστούμε σε ρυθμούς ζαααζ και σουινγκ!




Ω τι χαρά,όταν πέφτει το μάτι μου πάνω σε τέτοιες εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν!Γιατί λοιπόν να μην το πω και σε 'σας; Όσοι πιστοί της jazz και soul μουσικής αλλά και όσοι θέλετε να έχετε συνεχώς νέα ακούσματα και να πειραματίζεστε ραντεβού στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (Institut Francais d' Athenes)!
Τι έχει εκεί;Πότε; Πόσα λεφτά; Πού είναι αυτό;
Ένα,ένα να μην τα ξεχάσω επειδή δεν τα πάω και πολύ καλά με την οργάνωση της σκέψης μου.Λοιπόν στις 26 Φεβρουαρίου,στις 9 το βραδάκι το Jp Gallis Quartet παρουσιάζει τη Sibel Kose.Και για να τα κάνουμε πιο λιανά,πρόκειται για μια βραδιά τζαζ συντροφιά με εξαίρετους καλλιτέχνες της jazz και της soul μουσικής που έχουν σκοπό να μας συνεπάρουν και να μας αποπλανήσουν με τη μουσική τους.Μια αποπλάνηση υπό χαμηλού φωτισμού με λίγα λόγια!
Καρπός της συνεργασίας τους το cd ''The song seeker'' που κυκλοφόρησε στη Γαλλία από τη δισκογραφική εταιρεία Nocturme.Μάλιστα το cd κέρδισε άξια καλές κριτικές από τον Tύπο.
H Sibel Kose είναι μια απ'τις ανερχόμενες φωνές της τζαζ στην Ευρώπη,μια φωνή που συνεχίζει την πιο καθαρή παράδοση της τζαζ όπως αναφέρεται στο σχετικό φυλλάδιο που έπεσε στα χέρια μου.Πρόσφατα μάλιστα εμφανιζόταν στη σκηνή με την Dee Dee Bridgewater και την αγαπημένη μου Diana Krall. H Sibel Kose λοιπόν κάνει μια στάση στην Αθήνα για να μας χαρίσει μια μαγευτική βραδιά,γεμάτη μουσική.Τη συνοδεύει μια ομάδα εκπληκτικών μουσικών.
Όσο για τα λεφτά του εισιτηρίου,φοιτήτρια είμαι και το κοίταξα καλά καλά:p κοστίζει 10 ευρώ και 12 ευρώ και πιστεύω ότι είναι μια χαρά.
Πού είναι αυτό; Στην οδό Σίνα 31.Το τηλέφωνο είναι 210 33 98 600 και το σχετικό site που μπορεί να ενημερωθεί κανείς για σχετικές εκδηλώσεις είναι www.ifa.gr



Μια πολλά υποσχόμενη βραδιά λοιπόν για όσους θέλουν να λικνιστούν σε ρυθμούς jazz και swing!
Ελπίζω όσοι πάμε να περάσουμε καλά!

">







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου