Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

(vol.1): carnival makes children

Τι καλά που η φίλη μου η Σταυρούλα με φιλοξενεί στο blog της!Ένας οικείος ιστοχώρος να στεγάσω τις θεωρίες μου.Ψοφάω για τέτοια..!
Όπως επίσης πορώνομαι με τις απόκριες.Είναι κι επίκαιρο topic, το 'χουμε!
Επίκαιρος όμως είναι και ο Άγιος Βαλεντίνος.Γιατί όχι λοιπόν να μη ντυθούμε καρδούλες εμείς οι κοπελιές?Έχω και μια καλή και πρωτότυπη πρόταση για τ' αγοράκια..να βγουν γυμνά έξω, με μια φαρέτρα γεμάτη βέλη!
Φάτε μάτια ψάρια και ξεκοκαλίστε τα!Τότε εγώ πρώτη θα στηθώ να με σημαδέψετε!Πέρα απ' την πλάκα, το ΤΡΙΩΔΙΟ από τότε που λέγεται έτσι, υπονοούσε κάτι σεξουαλικό.Θες το όνομά του το ίδιο που παραπέμπει σε όργιο (και μάλιστα πενταδα!3+2=5 ή εξάδα 3*2=6, ανάλογα το μυαλο!Ω ΝΑΙ!)?Θες οι sexy καμαριέρες,νοσοκόμες, μπάτσοι, πυροσβέστες και ό,τι ένστολο κυκλοφορεί που εξάπτει τη φαντασία (μου)?
Το θέμα είναι πως οι Απόκριες και ο Άγιος Βαλεντίνος σε combination είναι ένα πολύ αφροδισιακό 3ήμερο (διότι παίζουν και τα εξίσου διεγερτικά καθαροδευτεριάτικα θαλασσινά)!
Συνεπώς η κυβέρνηση πρέπει να μεριμνήσει για επίδομα υπέρ των ερωτευμένων καρναβαλιστών, που θα καλύπτει τα έξοδά τους για το 3ήμερο,αφού μια τέτοια εκδρομή είναι ικανή να μειώσει τα ποσοστά υπογεννητικότητας της χώρας!
Έχουμε και λέμε: βενζίνη / εισητήρια κτελ (για Πάτρα), ενοικίαση / αγορά στολής, φαγητό, διαμονή, (πολύ) αλκοόλ. Ε αρκούν νομίζω 1000ε με απόδειξη φυσικά!Διότι του χρόνου θέλω να φορολογηθώ.Ε, αν κάποιοι επιτήδειοι χρειαστούν προφυλακτικά, ας κάνουν τα κουμάντα τους.
Οπότε κύριε Παπακωνσταντίνου (υπουργός οικονομικών ανόητοι!), σας επιτρέπω να προωθήσετε την πρότασή μου για έγκριση.Θα δεχτώ οποιαδήποτε ερώτηση και επιπλέον προσωπικό bonus ως "ο εμπνευστής".
PS. Δεν ασπάζομαι τη μουσική του Blog. Ακούστε κάτι πιο αποκριάτικο, λουστείτε με κομφετί - κι ας κολλάνε στα μαλλιά - απολαύστε vodka-redbull και καλή δiασκέδαση!
                                                        Love and joy,
     Pal.(a)Maria.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου